omnia konceptet

Med vårt unika koncept hjälper vi dig nå dina mål

din hälsoresa steg för steg

coachning vid varje träningspass

Alla våra coacher är utbildade inom träning och hälsa och finns på plats för dig som medlem under alla våra öppettider.

intelligenta träningsmaskiner

I samband med ditt första möte hos oss får du en personlig installation baserat på dina behov, förutsättningar och mål i våra högteknologiska träningsmaskiner. Du får ett personligt kort av oss som du sedan använder varje gång du tränar. Detta kort innehåller Dina inställningar och vikter som är förinställda bara för dig.

träna på tider som passar dig

Inga tider att passa, ingen bokning behöver ske. Under våra öppettider finns alltid en coach på plats för att pusha, motivera  och se till att du gör rätt i vår utrustning. Kvaliteten på träningen blir mycket bättre och det blir roligare att träna.

träningsprogram efter dina förutsättningar

I ditt medlemskap på OMNIA ingår, förutom tillgång till våra träningsmaskiner, alla de övriga tjänster som du behöver för att lyckas med din hälsa och träning. Våra coacher är utbildade inom kost, rehab, mental rådgivning, gravidträning och olika grenspecifika träningsformer. Vi ser till att matcha dina behov och förutsättningar med smarta mål.

tillgång till kostrådgivning

Kost är en stor del av ett hälsosamt levene. På OMNIA tänker vi på helheten, därför har du även som medlem tillgång till våra erfarna kostrådgivare som hjälper dig med alltifrån råd till upplägg.

kontinuerliga uppföljningar och målformuleringar

Då det är bevisat att om har man tydliga målbilder och kontinuerliga uppföljningar så är det större chans att man fullföljer och lyckas med vad man tar sig för. Vi på Omnia strävar efter att du ska få en kontinuitet i din träning och finnas där både för inspiration/utveckling samt som stöd när något oväntat händer eller vid motiovationsbrist.

börja resan till ditt nya liv redan idag

”Har du viljan så har vi verktygen, Omnias unika koncept tillåter oss att arbeta otroligt nära med alla våra medlemmar vilket gör att hjälpen och de verktyg vi kan tillhandahålla blir på en helt annan nivå.”

– Gabriel, Coach

bli uppringd

Är du nyfiken på OMNIA? Fyll i ditt nam och nummer så ringer vi upp och berättar mer!