PERSONLIGA TRÄNARE


Vi är ett gäng träningsälskare som tillsammans har lång erfarenhet av träning, rehabilitering och kostrådgivning. Tanken bakom Omnia är det ska vara enkelt och roligt att träna. Vår träning är utformad så att det ska vara lätt att komma igång och motivera dig att fortsätta träna. Som personliga tränare är vi alltid närvarande vid träningspassen och vi hjälper dig med allt du behöver för att fortsätta utvecklas och nå dina mål.


Thomas Eriksson

- Tränare på OMNIA 
Linnestaden Göteborg

Utbildningar & Erfarenhet:
Licenserad personlig tränare. Licenserad styrketräningsinstruktör. Licenserad personlig tränare specialist
 (gravid träning, olympiska lyft, 
rehab, hjärta och kärl). Licenserad kostrådgivare samt föreläser inom motivation, 
kost, träning och hälsa.

Jag tycker att träning ska vara roligt, enkelt och effektivt. Utöver att vara en licensierad personlig tränare så är jag även licensierad som styrketräningsinstruktör och kostrådgivare. Det innebär att jag bemästrar allt från gravidträning och olympiska lyft till rehab, hjärta och kärl. Dessutom föreläser jag inom motivation, kost, träning och hälsa.

Min vision är att hela Sveriges befolkning ska ha möjligheten att röra på sig. Jag är fast övertygad om att träning är något som alla kan klara av. Allt du behöver är rätt verktyg och coaching. Allt du behöver är Omnia.

Kontakta Thomas på:
thomas@omniagym.se.loopiadns.com


Karin Swedberg

- Tränare på OMNIA 
Linnestaden Göteborg

Utbildningar & Erfarenhet:
Licenserad personlig tränare. Kostrådgivare KBT coach. Föreläsare 
inom kost, träning, mental utveckling, yogainstruktör.

En licenserad personlig tränare som älskar utmaningar. Jag är alltid målinriktad och har alltid nära till skratt.

Mitt brinnande intresse för hälsa och mental utveckling har gett mig en övertygelse. Jag är övertygad om att du når din fulla potential om du kombinerar ditt sinne med din kropps förmågor och förutsättningar.

Jag är tidigare elitdansare i latinamerikansk pardans samt utövare i styrkelyft, och inte minst stolt mamma till Ronja och Wilma.

Kontakta Karin på:
karin@omniagym.se.loopiadns.com


Kevin Vilfordsson

- Tränare på OMNIA 
Linnestaden Göteborg

Utbildningar & Erfarenhet:
Licenserad tränare.

Jag är en dalmas med många års erfarenhet av träning och hälsa. Men också en licenserad tränare som vet att alla kan motiveras, och att alla kan få tid till att komma igång med träningen.

Allt du behöver är rätt förutsättningar. Detta hjälper jag dig med.

Kontakta Kevin på:
kevin@omniagym.se.loopiadns.com


Josefine Närenborn

- Tränare på OMNIA 
Linnestaden Göteborg

Utbildningar & Erfarenhet:
3 årig examen som biomedicinsk Hälsovetare. Kostrådgivare med inriktningen på kroppens cellsystem och sjukdommar.

Kroppens otroliga förmågor har alltid fascinerat mig. Som hälsovetare har jag en kandidatexamen i biomedicinsk vetenskap, som kostrådgivare är jag inriktad på kroppens cellsystem och sjukdomar.

Framförallt har jag alltid tyckt om att röra på mig. Jag är en tidigare baskettjej som brinner för en helhetssyn på hälsa. Min drivkraft är att hjälpa och motivera människor till förbättrad livskvalité och hälsa – oavsett förutsättningar.

Kontakta Josefine på:
josefine@omniagym.se.loopiadns.com


Sebastian Pineda

- Tränare på OMNIA 
Linnestaden Göteborg


Mitt brinnande intresse för hälsa och träning föddes i lagsporten. Det var startskottet på min resa, som tog mig till från Smålands skogar till Katrinelunds Elitidrottsgymnasium här i Göteborg. Under min utbildning har jag vidareutvecklat mina kunskaper inom både basketen och andra hälsoaspekter.

Nu har jag hittat hem – på Omnia kan jag hjälpa människor lyckas med sina hälsosatsningar. Så att de mår bra, når sina mål och känner glädje inför träningspassen.

Kontakta Sebastian på:
sebastian@omniagym.se.loopiadns.com


Jonas Agerblom

- Tränare på OMNIA 
Linnestaden Göteborg

Träning ligger mig varmt om hjärtat och har alltid varit en stor del av mitt liv. Jag är en fotbollskille med högskoleutbildning i hälsa- och mental träning, gruppsykologi, socialpsykologi, kommunikation, social påverkan och stresshantering.

Dessutom är jag är fast övertygad om att mental träning kan hjälpa dig att nå dina fysiska mål. Därför älskar jag att kombinera dessa.

Det roligaste jag vet är att hjälpa människor att nå sina mål – både fysiska och mentala.

Kontakta Jonas på:
jonas@omniagym.se.loopiadns.com


Ebba Rosén

- Tränare på OMNIA 
Linnestaden Göteborg

Här har ni en tidigare fotbollstjej på hög nivå, född och uppvuxen i vårt fina Göteborg. Idrott har legat mig varmt om hjärtat sedan barnsben, då också hälsa och träning blev en självklarhet.

Min strävan är att ständigt utvecklas och lära mig mer. Jag älskar när träningen blir något roligt istället för ett måste, och jag vill motivera andra till att känna samma sak.

Kontakta Ebba på:
ebba@omniagym.se.loopiadns.com


TA STEGET OCH KOM IGÅNG!

OMNIA GYM. TRÄNING, KOST OCH HÄLSA
HEM • BLI MEDLEM • OM OSS • CIRKELTRÄNING • TIPS FRÅN COACHEN • MEDLEMSFÖRMÅNER • KONTAKT


OMNIA GYM. TRÄNING, KOST OCH HÄLSA